Firma van Buiten

Ontwerp circulair interieur

De Firma van Buiten is een sociaal leer/werkbedriif met een cateringkeuken, een take-away en verschillende multifunctionele ruimtes. Uitgangspunten voor het nieuwe pand waren hergebruik van materiaal, een flexibele indeling, speciale aandacht voor de akoestiek en veel natuurlijk licht. Een plek waar zowel de bezoeker als de medewerker elkaar kunnen ontmoeten, maar zich ook kunnen terugtrekken. Door één houtsoort toe te voegen als kader waarbinnen de tweedehands meubels en hergebruikte materialen een plek kregen is het interieur één geheel geworden.


Opdrachtgever: Firma van Buiten
︎firmavanbuiten.nl

 
De Smoeshaan/Theater Bellevue

Ontwerp interieur theatercafe

De opdracht was om het befaamde theatercafe, dat wegens funderingsherstel zou sneuvelen, vanaf de vloer opnieuw op te bouwen. Door bestaande elementen zoals de schoollampen en de oude lambrisering terug te brengen in het ontwerp is het interieur helemaal vernieuwd, maar de sfeer als vanouds.
Opdrachtgever: Buro Mos
Foto’s: Teska Overbeeke

︎buromos.nl
︎theaterbellevue.nl
Voldersgracht 2
2611 ET Delft
De Wisselwinkel Heesterveld

Ontwerp multifunctioneel meubilair .

Stichting Mama Louise spoort lokaal ondernemend talent op en geeft ze middels deze pop-upformule de kans om op een laagdrempelige manier een winkel te openen. Door het ontwerp van losse elementen die in verschillende samenstellingen een andere functie krijgen, kan het meubilair elke keer aan de wensen van de wisselende ondernemer aangepast worden.
Opdrachtgever: Buro Mos + Mama Louise
Foto’s: Sonja Mangiapane

︎buromos.nl
︎mamalouise.nl


 
De Centrale

Ontwerp interieur restaurant 

In het historisch pand de ‘Koornbeurs’ in Delft wilde de eigenaren van De Centrale een restaurant creëren waar zowel van een zes gangen diner genoten kan worden als van een biertje in de hand, live muziek op het podium en een kunstexpositie aan de wand.
Opdrachtgevers: Thijs Borsboom, Sjaak
Borsboom en Daan Hooghiemstra

Foto’s: Atelier Perspective, Sanne Boon

︎decentraledelft.nl


Voldersgracht 2
2611 ET Delft
Riches from rags 

Concept, ontwerp en uitvoering decor

Tijdens de Amsterdam Fashion Week presenteerde Barbara Langendijk haar collectie ‘Riches from rags’. Haar visie over de vluchtigheid van de modewereld en het gebrek aan tijd en aandacht vormen het uitgangspunt van het ontwerp.
Opdrachtgever: Barbara Langendijk
Foto’s: Team Peter Stigter

︎barbaralangendijk.com